Fra-2-til-1-Plejer

”Fra-2-til-1-Plejer” skal gennemføres i alle kommuner inden 2017
 
For at sikre en værdig ældrepleje også i fremtiden, har Regeringen og Kommunerne aftalt en række tiltag i den Såkaldte ”Plan for Digital Velfærd”. (Hent planen her) Et af punkterne er, at de meget positive erfaringer man har haft med projekt ”Fra-2-til-1-Plejer” nu skal gennemføres i alle landets Kommuner inden 2017.
 
Borringia og Borringia Care Partner har leveret både hjælpemidler og uddannelsesprogrammer til en række kommuner, der er i gang med processen. Endvidere kan vi rådgive omkring udarbejdelse af behovsanalyser, investeringsbehov, beregning af besparelsespotentiale, udarbejdelse af implementeringsprogrammer, tidsplaner, udarbejde skræddersyede uddannelsesforløb både for Forflytningsvejledere og SOSU’ere og sågar hjælpe til med at finansiere både hjælpemidler og uddannelsesopgaver rentefrit over f.eks. 36 måneder.
 
Vi anbefaler, at alle kommuner, som skal i gang med processen tager højde for, at planlægning af projektet både tager tid og har en betydelig indflydelse på de resultater, som I vil opnå. Start derfor i god tid. I er altid velkomne til et uforpligtende møde om ”Fra-2-til-1-Plejer”.
 
 
Din kurv er tom.